Trucks

Het Laatste Nieuws

Neem regelmatig een kijkje op onze Facebook voor de allernieuwste vrachtwagens. We doen ons best om de website actueel te houden, maar af en toe zijn trucks sneller weg dan we kunnen bijhouden. Om geen enkele truck te missen, volg ons op Facebook of houd deze extra goed in de gaten!

Trucks Te Koop

Hier staan de meest recente trucks die te koop of onlangs verkocht zijn.
Klik op de foto van een truck om deze te vergroten en meer foto’s te bekijken!

truck1

’95 Scania 143 420 V8 Euro 1

// Twee dingen aan te passen hier: shortcode +

De GSR900R, uitgerust met een retarder en open uitlaat, combineert brute kracht (>420pk) met slimme features zoals airco en speras. Zijn robuuste chassis en Alcoa velgen met Michelin banden staan garant voor duurzaamheid, terwijl nieuwe accu’s en elektrische ramen het gebruiksgemak verhogen. Rijdt uitstekend, compleet met Nederlands kenteken en APK.

€29.500 

ex. btw

’02 SCANIA 164 480 V8 EURO 3

// Twee dingen aan te passen hier: shortcode + regel 9 tussen de haakjes

Deze ’02 Scania 164 480 V8 Euro 3, een echte Nederlandse, biedt een volledig gereviseerde motor, nieuwe turbo, verstuivers, koppeling en differentieel. Uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak met retarder en afgewerkt met lederen stoelen, stuur en pookknop.

€29.500 

ex. btw

’06 SCANIA R580 V8 EURO 4 BOOGIE

// Twee dingen aan te passen hier: shortcode + regel 9 tussen de haakjes

Deze truck, oorspronkelijk met 580pk, is geoptimaliseerd tot 665pk. Uitgerust met een analoge tacho, handgeschakelde versnellingsbak met retarder, en een open uitlaat voor die onmiskenbare sound. Het speciale interieur verhoogt het comfort, terwijl het Euro 4-systeem zonder adblue en roetfilter zorgt voor eenvoud. Met speras en banden met ruim profiel is hij helemaal klaar voor de weg.

VERKOCHT!

Ben je op zoek naar een specifieke truck?

Wij gaan voor je op zoek!

Na jaren van ervaring met de in- en verkoop van trucks door heel Europa en Scandinavië, hebben wij een uitgebreid netwerk van truck-dealers waar we kunnen peilen of jouw droomtruck bij hen staat. Alles nemen we je uit handen, van de eerste onderhandelingen tot het leveren van de truck.

Winkelwagen